hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akçakoca festivali yeniden yapılacak

    Akçakoca festivali yeniden yapılacak
    expand

    Akçakoca festivali yeniden yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) – DÜZCE Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca'yı eski hareketli günlerine kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını ve bu yıl ara verilen Akçakoca Festivali'ni yeniden yapmaya başlayacaklarını söyledi.

    Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca'nın hareketli günlerine kavuşması için her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen ancak son dönemde unutulan Akçakoca Festivali'ni yeniden hayata geçireceklerini açıkladı. Akçakoca'da inşaat yapan firma sahipleri ile bir araya gelen Yanmaz, "Arkadaşlarımızla yeniden festival yapılması için bir araya geldik. Pazartesi gününden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Bu yaz Akçakoca çok hareketli olacak." dedi.

    FESTİVAL SADECE YAZ AYINA SIĞMAYACAK
    Yanmaz ayrıca festivallerin sadece yaz aylarında yapılmayacağını belirterek, "Akçakoca'yı yılın her ayında her mevsiminde turizmin gözdesi yapmak için çalışmalarımız sürecek. Bu aşamada festivaller sadece yaz aylarında olmayacak. Kış aylarında da hamsi festivalleri yapacağız. Öyle mangal kurup yapılacak bir festival olmayacak. Çok kapsamlı işler yapacağız." diye konuştu.

    GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI
    Başkan Yanmaz gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Geçmiş dönem geçmişte kaldı. Ancak Akçakoca'da belediyecilik anlamında hiçbir iş yapılmamış. Biz öncelikle Fen İşleri bünyesinde bir ekip oluşturduk. Vatandaşlarımızın alt yapı anlamında sıkıntı çekmesini istemiyoruz. 1 yıl içerisinde Akçakoca'da yaşanan değişimleri bütün vatandaşlarımız görecek." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow