hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne Kitap Fuarı, 11-20 Ekim'de

    Edirne Kitap Fuarı, 11-20 Ekimde
    expand

    Edirne Kitap Fuarı, 11-20 Ekim'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    EDİRNE,(DHA)-  EDİRNE'de bu yıl 7'incisi düzenlenecek  Kitap Fuarı, 11-20 Ekim tarihlerinde Öztaş Global Garden'da kapılarını ziyaretçilere açıyor. Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz'ın onur konuğu olacağı fuar bu yıl 48 yayınevine ev sahipliği yapacak. 
        

    Edirne Belediye Başkanlığı'nca okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne Katıp Fuarı, 7 kez kapılarını ziyaretçilere açıyor. 11-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Öztaş Global Garden'da düzenlenecek olan kitap fuarının bu yıl ki onur konuğu gazeteci -yazar İsmail Saymaz olacak. 48 yayınevinin katılacağı kitap fuarına 70'in üzerinde yazarın katılım göstermesi bekleniyor. 
        
    Edirne Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap fuarının her tür düşünce ve akıma sahip yazarları ve okuyucuları buluşturduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bu yılki onur konuğumuz gazeteci-yazar İsmail Saymaz olacak. Fuar, İsmail Saymaz ile 11 Ekim Cuma Günü gerçekleştireceğimiz açılış töreni ile kapılarını açacak. Edirne Kitap Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da sadece Edirnelilerin değil; tüm Trakya'daki kitapseverlerin katılacağı; adeta bir kültür şöleninin yaşanacağı bir fuar olacak. Bu şölende de yer almak, birbirinden değerli yazarlarla tanışmak ve kitapların büyülü dünyasında kaybolmak isteyen herkesi  fuarımıza davet ediyorum" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow