hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne'de motosikletli kuryelere uygulama

    Edirnede motosikletli kuryelere uygulama
    expand

    Edirne'de motosikletli kuryelere uygulama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE'de polis, sokağa çıkma yasağında sipariş taşıyan motosikletli kuryelere uygulama  yaptı. Kentin bir çok kavşak noktasında yapılan denetimlerde, kuryelerin  sipariş sepetlerini de  kontrol eden polis, izin belgesi olmayan ve  evrakları eksik olan sürücülere  ceza uyguladı.

    Edirne'de polis hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentte farklı noktalarda uygulama yaptı. Sokağa çıkma kısıtlamasında izin belgesi olmadan çıkanlara ceza uygulayan ekipler, Orduevi Kavşağı'nda motosikletli kuryeleri de denetleri.

    SİPARİŞ SEPETLERİ KONTROL EDİLDİ

    Orduevi Kavşağında ekipleri yaptığı uygulamaya takılan motosikletli kuryelerin sipariş sepetleri de kontrol edildi. Sepetlerin içini kontol eden polis, kuryelere çalışıp çalışmadıkları yönünde sorular sordu. Polis ekipleri durdurup kontrol ettikleri çalışmayan  ve evrakları eksik olan kuryelere kısıtlama cezası ile trafik cezası uyguladı. Trafikten men olan bazı motosikletler ise çekiciyle yediemine  götürüldü. Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kentin bir çok noktasında kısıtlama uygulaması gerçekleştirip, izin belgesi olmadan araçlarıyla ve yaya olarak sokağa çıkanlar  hakkında cezai işlem uyguladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow