hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne'de, Süleyman Demirel anısına lokma dağıtıldı

    Edirnede, Süleyman Demirel anısına lokma dağıtıldı
    expand

    Edirne'de, Süleyman Demirel anısına lokma dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün 5'inci yıldönümünde, Demokrat Parti (DP) Edirne İl Başkanlığı, Selimiye Camii meydanında lokma dağıttı.

    DP Edirne İl Başkanlığı, dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demiral anısına lokma dağıttı, dua okudu. Edirne'nin simge yapısı Selimiye Camii önünde bulunan Fatih Sultan Mehmet heykeli önünde gerçekleştirilen etkinliğe Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir de katıldı.  DP Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, Demirel'in siyasi hayatı boyunca ülkeye sayısı eserler kazandırdığını dile getirdi.

    Demirel'in Türk demokrasi ve siyaset tarihinin en önemli isimlerinden birisi olduğunu dile getiren Özyılmaz, "Süleyman Demirel, Türk demokrasi ve siyaset tarihinin en önemli isimlerinden birisidir. Devletin en üst zirvesine sabır ve gayretiyle halkıyla birlikte ulaşmış büyük bir devlet adamıdır. Demirel, 50 yılı aşkın siyasi hayatında 7 defa başbakanlık yapmış, bu büyük görevini cumhurbaşkanlığı ile taçlandırmıştır. Bu süreçlerde ülkesine büyük eserler kazandırmıştır" dedi.

    Programa katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in siyaset hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow