hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne’den Kars’a ‘meşin yuvarlak’ dostluğu!

    Edirne’den Kars’a ‘meşin yuvarlak’ dostluğu
    expand

    Edirne’den Kars’a ‘meşin yuvarlak’ dostluğu!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- Türkiye’nin bir uçtan diğer uca iki sınır şehri Edirne ve Kars’ın futbol takımları ‘Edirne’den Kars’a kadar Türkiye’yiz’ sloganıyla İstanbul’da dostluk maçında karşılaştı. Edirnespor ile Kars 36 Spor arasında oynanan maçı iki şehirden çok sayıda vatandaş da takip etti

    Türkiye amatör ve profesyonel liglerinde devre arasında hazırlık kampları ve maçları devam ederken, İstanbul’da çok özel bir karşılaşma yapıldı. Ülkenin iki ayrı sınır şehri, ‘Edirne’den Kars’a’ deyiminden yola çıkarak futbol takımlarını dostluk maçında buluşturdu. Edirnespor’la Kars 36 Spor arasında ‘Edirne’den Kars’a kadar Türkiye’yiz’ sloganıyla oynanan maçı iki şehrin çok sayıda taraftarı da izledi.

    ÇOK SAYIDA TARAFTAR MAÇI İZLEDİ

    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Karslı iş insanı, CHP'li Çetin Çapan'ın da tribünden izlediği maçta dostluk mesajları verildi. Edirnespor maça; Ersin, Kaan, Oğuz, Burak, Barış, Kazım, Erken, Oğuzhan, Serkan, Ahmet ve Engin 11’iyle çıktı.

    MAÇ DOSTLUK HAVASINDA GEÇTİ

    İlk yarısından itibaren dostluk havasında geçen maçta Edirnespor 14’üncü dakikada Serkan Bozkurt’un ayağından golü buldu ve sarı-kırmızılı takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı Edirnespor lehine 1-0 biten maçın ikinci yarısında ise gol ses çıkmadı. Edirnespor maçtan 1-0 galip ayrıldı.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow