hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne'de 2 aile arasında silahlı kavga: 2 yaralı

    Edirnede 2 aile arasında silahlı kavga: 2 yaralı
    expand

    Edirne'de 2 aile arasında silahlı kavga: 2 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/İPSALA(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin İpsala ilçesinde köy merasında buğday tarlalarına koyunlarının girmesi sebebi ile 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada baba ve oğlu yaralandı.

    Olay, ilçeye bağlı Kumdere köyünde meydana geldi. H.K. (41), S.K. (52) ve H.K. (47), daha önce aralarında husumet bulunan R.T. (62) ve oğlu R.T. (26) ile köy merasında buğday tarlalarına koyunlarının girmesi sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.K., S.K. ve H.K. ile R.T. ve R.T., av tüfekleriyle birbirlerine ateş açtı. Olayda R.T. başından, oğlu R.T. ise sol bacağı ve kolundan yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla İpsala Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Baba ve oğlu, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Jandarma, H.K., S.K., H.K., R.T. ve R.T.'yi gözaltına alırken, 3 av tüfeğine de el koydu.

    Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K., R.T. ve R.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.K. ve H.K. tutuklanarak, cezaevine konuldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow