hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Aksal: 1 yılda Keşan’a yaklaşık 15 milyon lira hibe yatırım kazandırdık

    AK Partili Aksal: 1 yılda Keşan’a yaklaşık 15 milyon lira hibe yatırım kazandırdık
    expand

    AK Parti'li Aksal: 1 yılda Keşan’a yaklaşık 15 milyon lira hibe yatırım kazandırdık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Göreve gelmeden önce Keşan için gece gündüz demeden çalışacağımızı söylemiştik. Geçen sürede Keşan’a belediye ve hükümet eliyle çok güzel hizmetler yaptık. 1 yılda Keşan’a yaklaşık 15 milyon lira hibe yatırım kazandırdık" dedi.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Keşan Belediyesi’ne hibe edilen konteyner yıkama ve dezenfekte aracı için Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtım etkinliği yapıldı. Etkinliğe, AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Başkan Yardımcısı Mustafa Mercan, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Ümmet Yavaş, belediye başkan yardımcıları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şehrin gün geçtikçe gelişerek, güzelleştiğini belirterek, "Temel anlayışımız, 'insanı yaşat ki, devlet yaşasın' sözüdür. İşte bugün, bu sarsılmaz anlayışla belediyemizin hizmet araç filosunu büyütmenin ve son teknoloji araçlar ile geliştirmenin iftiharı içindeyiz. Keşan’ımız her kulvarda olduğu gibi çevre ve temizlik konusunda da hızlı bir şekilde gelişiyor. Çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracının Keşan Belediyesi’ne hibe edilmesini sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a halkımız, belediyemiz ve şahsım adına en içten şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

    'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ'

    Fatma Aksal ise koronavirüsle mücadelede Türkiye'nin normalleşme sürecine girdiğini ancak halkın rehavete kapılmaması gerektiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımız ne olur sosyal mesafeyi korusunlar ve maske kullansınlar. Ramazan’ımız bu yıl biraz buruk geçiyor. İnşallah önümüzdeki yıl Ramazanı daha da güzel şekilde kutlayacağız. Şu anda önemli vatandaşlarımızın sağlığı. Biz sizler, ülkemiz, Edirnemiz ve Keşanımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Keşan Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe olarak çok güzel bir araç kazandırıyoruz. 13 aydan beri Keşan Belediyesi AK Parti’de. Göreve gelmeden önce Keşan için gece gündüz demeden çalışacağımızı söylemiştik.  Geçen sürede Keşan’a belediye ve hükümet eliyle çok güzel hizmetler yaptık. 1 yılda Keşan’a yaklaşık 15 milyon lira hibe yatırım kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkısıyla en değerlilerimizden olan gençlerimiz için yüzme bilmeyen gencimiz kalmasın diye havuz yapıyoruz. Stadımızı yeniliyoruz. Kunduracılar çarşımızı Keşan’a yakışan bir çarşı haline getiriyoruz. Artı Çarşı’yı Keşan’a kazandırdık, müze de kazandırıyoruz” diye konuştu.

    'CUMHURBAŞKANIMIZ, EDİRNE’YE ÇOK DEĞER VERİYOR'

    Türkiye’nin koronavirüsle mücadelede örnek bir başarıya imza attığını kaydeden Aksal, “Bütün dünya koronavirüsle ilgili mücadelemizi gıpta ile izliyor. Keşan’da da, Edirne’de de mücadelemizi çok ciddi şekilde sürdürüyoruz. Edirne, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Balkanlara açılan kapısı. Tedbirlere uyarsak çok güzel işler yapacağız. Cumhurbaşkanımız, Edirne’ye çok değer veriyor. Edirne’ye her türlü hizmeti verdi. Keşan için istediğimiz tüm taleplerden geri çevrilmedik ve taleplerimizi aldık. Sağlık ve hijyenin çok önemli olduğu bir dönemde Keşan’a çok güzel bir dezenfekte aracı kazandırdık. Keşan’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

    Etkinlik, Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından okunan duanın ardından kurban kesilmesiyle son buldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow