Keşan haberleri
Edirne’de ‘silahla yağma’ olaylarının 2 şüphelisi tutuklandı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde 2 ayrı ‘silahla yağma’ olayından aranan ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan Ü.K. (27) ile S.Ç. (24), tutuklandı.
Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri 2 kişinin UYAP sorgulamasını yaptı. Şüphelilerin, Edirne Ağır Ceza İlamat Masası tarafından ‘silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma’ ve Edirne Ağır Ceza İlamat Masası’nca ‘yol kesmek suretiyle silahla birden fazla kişi ile yağma’ suçlarından aranan Ü.K. ve S.Ç. oldukları belirlendi. Polis, Ü.K. ve S.Ç.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.