hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan Belediyesi’nin 'acil maske temin noktaları' hizmete girdi

    Keşan Belediyesi’nin acil maske temin noktaları hizmete girdi
    expand

    Keşan Belediyesi’nin 'acil maske temin noktaları' hizmete girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi, vatandaşların acil maske ihtiyacını karşılamak üzere şehir merkezinde 2 nokta oluşturdu.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çarşıya acil ihtiyaçları çıkan ancak maskesi olmayanların 2 günlük ihtiyacını karşılayacak şekilde maske teminine başladıklarını bildirdi. Cumhuriyet  ve Alparslan Türkeş meydanı’ nda maske temin noktasına gelen her vatandaşın TC kimlik numarasını söyleyerek maske alabileceğini ifade eden Helvacıoğlu, “Maske temin noktamızın biri Cumhuriyet Meydanı’nda Hükümet Konağı’nın karşısındaki Keşan yazısının bulunduğu alanda yer alıyor. Diğer acil maske temin noktamız ise Alparslan Türkeş Meydanı’nda bulunuyor. Vatandaşımız buraya geldiğinde isim, soy isim ve TC kimlik numarasını beyan ederek maskesini 10.00-17.00 saatleri arasında temin edebiliyor. Keşan Belediyesi olarak 'ilçemizde maskesiz kimse kalmayacak' dedik. Bunu sağlamak için ekiplerimizle çok ciddi şekilde çalışma yürütüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızdan, Valiliğimizden, Kaymakamlığımızdan gelen maskeleri ortak noktamız olan maske temin noktasında sosyal mesafeyi de koruyarak tüm Keşan halkımıza dağıtıyoruz” dedi.

    Keşan Belediyesi olarak evlere ve iş yerlerine maske dağıtımlarının devam ettiğini belirten Mustafa Helvacıoğlu, maske temin noktasından maske alan bir kişinin 2 gün sonra yeniden maske almaya hak kazandığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow