hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan’da, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü online konseri

    Keşan’da, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü online konseri
    expand

    Keşan’da, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü online konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi tarafından 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle konser düzenlendi. Konser, belediyenin sosyal medya hesaplarından online olarak yayınlandı.

    Keşan Belediyesi tarafından 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle Selim Sesler Konferans Salonu’nda şarkıcı Salih Zülüfoğlu ve Keşanlı Yaşam tarafından konser düzenlendi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından online olarak yayınlanan konser, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü vesilesiyle sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayında konser düzenlediklerini ifade ederek, “Keşan yeni dönemde paha biçilemez bir tabloya sahip olmuştur. Gönlü güzel, dünyaları renkli, güler yüzün sözlük karşılığı Roman vatandaşlarımız, yeni Keşan’ın kapılarının kardeşlik duygularıyla açıldığının en büyük ispatıdır. Bugün Keşan, Roman vatandaşlarımız ve sahip olduğumuz maddi manevi tüm dinamikleri ile geleceğe güçlü bir şekilde yürüyüşünü sürdürmektedir. Bu anlamda biz Keşan’da tek yürek olarak, büyük bir aileyiz. Kültürel zenginliğimizi besleyen farklı aidiyetlerimizin, bu topraklarda kök salan birlikteliğimizi daha da güçlü kılacağına inancımız tamdır” dedi. Online yayınlanan ve yaklaşık 1 saat süren konseri binlerce kişi izledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow