hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan'da, depremzedeler için toplanan yardımlar dualarla yollandı

    Keşanda, depremzedeler için toplanan yardımlar dualarla yollandı
    expand

    Keşan'da, depremzedeler için toplanan yardımlar dualarla yollandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-ELAZIĞ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğünde depremin ardından Edirne'nin Keşan ilçesinde depremzedeler için toplanan yardımların yüklendiği TIR, dualarla deprem bölgesine gönderildi.

    Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Edirne Valiliği'nce başlatılan yardım kampanyası kapsamında Keşan'da toplanan eşyaların yüklendiği TIR, depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Keşan Kaymakamı Nuri Özder, yaşanan depremden zarar gören vatandaşlar için AFAD aracılığı ile Edirne Valiliği tarafından yardım kampanyası başlatıldığını ifade ederek, "Isıtıcı, oyuncak, kuru gıda, giysi yardımlarını en sağlıklı ve hızlı bir şekilde yerine ulaştıracağız. Katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

    Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin de, “Tüm hayırseverlere teşekkür ederiz. Keşan'dan depremzedelerin işlerine yarayacak malzemeler gönderiyoruz. Milletimizin böyle durumlarda ne kadar hızlı bir şekilde bir araya gelebildiğini ve tüm farklılıklarımızın aslında zenginliğimiz olduğunu da göstermiş oluyorum” diye konuştu. Yardımların yüklendiği TIR, Keşan Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından okunan duanın ardından yola çıktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow