Keşan haberleri
Keşan'da görme engellilere 'beyaz baston' hediye edildi

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi, 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası nedeniyle şehirde yaşayan görme engelli vatandaşlara, beyaz baston hediye etti.
Keşan Belediyesi, 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası nedeniyle ilçede yaşayan görme engellilere kabarmalı alfabeyle yazılmış tebrik kartlarıyla birlikte beyaz baston hediye etti. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, "En büyük engel sevgisizliktir. Keşan Belediyesi olarak 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası’nda Keşan’da yaşayan görme engelli vatandaşlarımıza beyaz baston hediye ettik. Tüm engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklıyor, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyoruz" dedi.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.