hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan'da ödüllü kitap okuma yarışması

    Keşanda ödüllü kitap okuma yarışması
    expand

    Keşan'da ödüllü kitap okuma yarışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalıp, Mayıs ayı sonuna kadar en çok kitabı okuyup özetini getirenlerden çekilişle belirlenecek 22 kişiye çeşitli hediyeler verileceğini bildirdi.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çağrılarımıza uyan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan tüm tedbir çalışmalarımızı ve üzerimize düşen tüm sorumlulukları fazlasıyla yerine getiriyoruz. Yeni projemizin adı, 'Evinde kal, kitap oku hediyeni al' teşvik kampanyası. Bu kapsamda, evde kalıp Mayıs ayı sonuna kadar, en çok kitabı okuyup özetini getiren, kura ile belirlenecek 22 kişiye birbirinden özel hediyeleri çekiliş ile vereceğiz. Peki ne var bu hediyelerin içinde? Buzdolabı, led televizyon, çamaşır makinası, laptop, bulaşık makinesi, tablet, bisiklet ve hediye çekleri” dedi.

    Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik’te kampanyaya yoğun bir ilgi beklediklerini ifade ederek, “Kitap okumak çok güzel bir alışkanlık. Vatandaşlarımız yeter ki evde kalıp kitaplarını okusun. Biz özetlerini de gelip adreslerini versinler evlerinden alırız. Keşan Belediyesi olarak ayrıca ilerleyen dönemde sosyal medyadan sportif etkinlikler de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.    

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow