hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan'da, özel harekat destekli asayiş uygulaması

    Keşanda, özel harekat destekli asayiş uygulaması
    expand

    Keşan'da, özel harekat destekli asayiş uygulaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde özel harekat polislerinin de desteğiyle genel asayiş uygulaması gerçekleştirdi.
    Edirne İl ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polisleri ve yunus timlerinin de desteğiyle asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya katılan polisler, oluşturulan 12 noktada özel harekat polislerinin de desteğiyle belirlenen adreslere geldi. Ekipler, araçlar, odunluk ve kömürlükler ile metruk binalarda narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla arama yaptı. Polis ayrıca şüpheli kişilerin üstlerini arayarak, GBT'lerini sorguladı.

    Ekipler, uygulama kapsamında 662 kişinin GBT sorgulamasını yaptı, 146 araç ve sürücüsünü de kontrol etti. Üzerinde 1,93 gram bonzai ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı. Eksikleri bulunan bazı araç sürücülerine çeşitli maddelerden 7 bin 414 TL idari para cezası kesilirken, 5 motosiklet trafikten men edildi. Çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 kişi yakalanırken, üzerinde kurusıkı tabancayla yakalanan 1 kişide gözaltına alındı. İşyerlerindeki denetimlerde de yurda sokulması ve imalatı yasak olan 6 kumar makinesi ele geçirildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow