hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan’da polisten ‘huzur ve güven’ uygulaması

    Keşan’da polisten ‘huzur ve güven’ uygulaması
    expand

    Keşan’da polisten ‘huzur ve güven’ uygulaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polisin huzur ve güven uygulamaları devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün katılımıyla ilçe genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında 451 kişinin GBT sorgusu yapılırken çeşitli adreslere de baskınlar düzenlendi.

    Polis tarafından 11 adreste dedektör köpek destekli yapılan aramalarda 6 fişek eroin maddesi, 1 fişek toz esrar, 4 fişek bonzai maddesi, 1 adet uyuşturucu hap, 1 fişek kubar esrar ve 9.98 gram kenevir tohumu ele geçirilirken, bunlarla birlikte 1 adet havalı tüfek, 1 pompalı tüfek ile 1’de kuru sıkı tabanca yakalandı. Silah ve uyuşturucu maddelerle birlikte 12 şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem başlatıldı. Çalışmalar kaçak tütün denetimleri ile devam ederken F.Ş.’nin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 36 bin 600 adet boş makaron ve 1440 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. F.Ş. hakkında işlem başlatıldı.

    Huzur ve güven uygulamaları cadde mekanlarda da devam etti. Kafe, kıraathane ve internet kafe gibi yerler kontrol edilirken, 1 yoklama kaçağı ile birlikte A.C.Ü. ve Y.K. isimli iki şahıs çaldıkları elektrik kablosu ile polis noktasında yakalandı. Üzerlerinden yan keski ve asma kilit yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Aynı zamanda uyuşturucu madde suçundan aranan 5 şahıs da polis denetiminde yakalanarak, gözaltına alındı. Trafik uygulamaları ile devam eden çalışmalarda 135 araç sorgusu yapılırken, 6 araç sürücüsüne toplamda 12 bin 72 lira ceza kesildi. 1 araçta trafikten men edildi.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow