hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan’daki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

    Keşan’daki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
    expand

    Keşan’daki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis tarafından bir evde yapılan aramada sobada yakılmak istenen ve tuvalet camından atılan poşetlerde uyuşturucu ile nakit para ele geçilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

    Keşan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında Yenimescit Mahallesi’ndeki bir evde arama yaptı. Bu sırada evde bulunan D.Ö. ve P.Ö., uyuşturucu ve nakit parayı sobaya atarak yakmak isterken, bir miktarını ise tuvalet camından dışarı attı. Polis, yaptığı aramada sobaya atılmış 2 poşette 47.30 gram eroin, 415 TL kağıt ve 20 TL madeni para ile 1 kurusıkı tabanca ve şarjör, tuvalet camından dışarı atılan poşette ise 118.68 gram bonzai, 49 uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 1025 TL nakit para ele geçirildi. Uyuşturucu, para ve silaha el konulurken, D.Ö. ve P.Ö., gözaltına alındı.

    Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden P.Ö., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, D.Ö. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow