hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meslek lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahiplerinin evlerini onardı

    Meslek lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahiplerinin evlerini onardı
    expand

    Meslek lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahiplerinin evlerini onardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun çevresindeki ihtiyaç sahiplerinin yaşadığı evlerde bakım ve onarım çalışması yaptı.

    Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Öğrenciler ailelerle buluşuyor' projesi kapsamında okul çevresinde belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşadığı evlerde eğitimini gördükleri meslekleri dahilinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı da, öğrencilerle birlikte evlere ziyarette bulundu.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, "Projedeki amacımız Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gönüllü öğretmen ve öğrencilerin okulun bulunduğu mahallede, tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi veya muhtaç durumdaki kişilerin evlerinin bölümlerinin küçük bakım, onarımlarının yapılması. Okulumuzun mobilya ve iç mekan tasarım, elektrik elektronik teknolojisi, metal teknolojisi ve bilişim teknolojileri alan, bölümlerinde ailelerin  ihtiyaçlarına göre  öğrencilerimizin ürettikleriyle hayatlarını kolaylaştırıcı yardımların, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların sosyal sorumluluk ve  toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan, proje dahilinde yerel imkanlarla yapılmasıdır" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow