hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saros Körfezi’nde 15 Temmuz etkinliği

    Saros Körfezi’nde 15 Temmuz etkinliği
    expand

    Saros Körfezi’nde 15 Temmuz etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Erikli köyü sahili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeniyle windursf gösterisi gerçekleştirildi.

    Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü işbirliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeniyle Erikli köyü sahili windursf gösterisi sergilendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

    Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Başkanı Erdoğan Demir, “Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporlarım Kulübü Edirne ilimizin tek yelken kulübüdür. Yelken Federasyonun İl Temsilciliği olarak hedefimiz kulüp sayısını ve sporcu sayısını arttırmaktır. Saros Körfezi Erikli Sahili’nde yapılan Windsurf Türkiye Şampiyonaları ile Erikli sahilinde güzellikler yaşatan Keşan Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    Daha sonra ilk olarak büyüklerde 6 ve küçüklerde 13 olmak üzere 19 sporcu denize açılarak belirlenen parkurda gösterilerini sundu. Gösterinin sona ermesinden sonra Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, Keşan İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Teğmen Ertan Çetinkaya, Erikli Jandarma Karakol Komutanı J. Kdm. Başçavuş Burak Topsakal tarafından sporculara ödülleri verildi. Altay, gösterilere katılan tüm sporculara teşekkür ederek spor başarılar diledi.

    Gösteriyi, Keşan Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Altay, Mahmut Yıldırır, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen, Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Keşan İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Ertan Çetinkaya, Erikli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kademeli Başçavuş Burak Topsakal, Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir ile Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Andaç Gedik izledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow