hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit ailelerine, Saros Körfezi'nde tekne turu

    Şehit ailelerine, Saros Körfezinde tekne turu
    expand

    Şehit ailelerine, Saros Körfezi'nde tekne turu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEŞAN(Edirne),(DHA)-TÜRK Kızılay Edirne Şubesi ve Keşan ilçe Belediyesi iş birliğinde şehit ailelerine Saros Körfezi'nde teknelerle moral turu düzenlendi.

    Türk Kızılay Edirne Şubesi ve Keşan Belediyesi tarafından şehit yakınlarına Saros Körfezi'nde tekne turu düzenlendi. İbrice Limanından teknelere bindirilen şehit aileleri, Erikli ve Mecidiye sahili ile İtalyan Koyu ve Uzunkum mevkii açıklarında tur attı.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şehit ailelerinin en büyük emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin hakları hiçbir zaman ödenemez. Sosyal projemizi anlamlı şekilde başlattık. Türk Kızılayı'na ait teknelerle şehit ailelerimize körfezimizde tur düzenledik. Daha sonra gazilerimize ve gazilerimizin aileleriyle de bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Sosyal projemiz sezon sonuna kadar devam edecek. Denizi görmeyen kalmayacak. Bu sosyal projeye Kızılay ile imza atıyoruz" dedi.

    Türk Kızılay Edirne Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Demir de, şehit ailelerine tekne turu düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Kızılaya ait teknelerin sosyal projelerde de kullanıldığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow