hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toplu konut alanından 15 ton çöp toplandı

    Toplu konut alanından 15 ton çöp toplandı
    expand

    Toplu konut alanından 15 ton çöp toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde rüzgarında etkisiyle toplu konut alanında biriken yaklaşık 15 ton çöp, belediye ekiplerince toplandı.

    Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki 700 Evler Konutları mevkiinde rüzgarında etkisiyle çevrede biriken çöpleri topladı. 45 personelin katıldığı ve yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu yaklaşık 15 ton çöp toplanarak, belediyeye ait katı atık bertaraf ve depolama tesisine götürüldü. Temizliği ardından ise cadde ve sokaklar hortumla yıkanarak, dezenfekte edildi.   

    Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, "Vatandaşlarımız çevre temizliği konusunda hassas davranırlarsa, herkes kendi kapısının önünü süpürürse kentimiz daha temiz olur. Gösterdikleri ve bundan sonra gösterecekleri duyarlılık için vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bir şehir için en önemli hizmetlerden biri temizlik faaliyetleridir. Belediye olarak şehrimizin temizliğine çok önem veriyoruz. Her mahallemiz, her sokağımız bizim için çok önemli. Daha güzel ve temiz bir Keşan oluşturmak istiyorsak belediyemize olduğu kadar herkese sorumluluklar düşüyor. Keşan’ı duyarlı vatandaşlarımız, çocuklarımız ve esnafımızla birlikte Türkiye’ye örnek temiz bir kent yapacağız” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow