hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yunanistan'a kaçmak isteyen 5 FETÖ şüphelisi yakalandı

    Yunanistana kaçmak isteyen 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
    expand

    Yunanistan'a kaçmak isteyen 5 FETÖ şüphelisi yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/UZUNKÖPRÜ (Edirne), (DHA)- EDİRNE'nin Uzunköprü ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta yasa dışı yollarla Yunanistan'a çıkış hazırlığında olan 5 FETÖ/PDY şüphelisi ve 1 organizatör yakalanarak, gözaltına alındı.
    Edirne İl Jandarma ve Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malkoç köyünde durumundan şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, yasa dışı yollarla Yunanistan'a çıkış hazırlığında olan 6 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.
    Jandarma komutanlığına götürülen şüphelilerin, sürücü ve organizatör K.S. (38) ile haklarında farklı mahkemelerde 'FETÖ/PDY'ye üye olmak' suçundan açık dosyaları bulunan eski yüzbaşı C.N. (35), fen bilimleri öğretmeni R.N. (33) ile eski astsubaylar Y.Y. (29) ve A.R.D. (25) oldukları belirlendi. A.R.D.'nin ayrıca Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 'firari' olarak arandığı belirlendi. Öte yandan Y.Y. ve A.R.D.'nin yakalandıklarında sahte kimlik ibraz ettikleri, kimliklerinin yapılan parmak izi  karşılaştırması sonucu tespit edildiği bildirildi. Şüphelilerin jandarmadaki sorguları sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow