hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığ Belediyesi'nden paylaşım noktaları

    Elazığ Belediyesinden paylaşım noktaları
    expand

    Elazığ Belediyesi'nden paylaşım noktaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan BAY/ELAZIĞ,(DHA)- ELAZIĞ Belediyesi sosyal projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerinin faydalanacağı 5 ayrı paylaşım noktası kuruldu.
    Elazığ Belediyesi, sosyal projeler kapsamında giyimden beyaz eşyaya, mobilyadan gıdaya ihtiyaç sahibi ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 5 ayrı noktaya paylaşım noktaları kuruldu. ‘Küçük Paylaşımlarla Büyük Mutluluklara’ sloganıyla hayata geçirilen proje doğrultusunda oluşturulan paylaşım noktaları ile ihtiyaç fazlası giysi, ayakkabı ve miniklerin hayallerini buluşturan oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Proje sayesinde vatandaşlar kullanmadıkları tekstil, ayakkabı ve oyuncak ürünlerini bu mobil noktalara bırakabilecek.
    Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal projelerle toplumun tüm kesimlerini kucaklamayı ve gönül birlikteliğini sağlamayı amaçladıklarını ifade ederek, "İnsanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların yaşam kalitelerine değer katmak bizim önceliklerimiz arasındadır. Hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizle toplumun her kesimine ihtiyaçları doğrultusunda destek sağlamaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz paylaşım noktaları birlik, beraberlik ve kardeşliğimize güç katacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası eşyaları, bir başka kardeşimiz için önemli bir ihtiyaç olabilir. Bugüne kadar hayırsever vatandaşlarımız 153 Beyaz Masa ile irtibat kurarak, Hayır Çarşımıza bağışlarını ulaştırırken, bu dayanışma ruhunu biraz daha güçlendirmek adına paylaşım noktaları oluşturduk. Vatandaşlarımız isterlerse 153 Beyaz Masa ile irtibatlı olarak Hayır Çarşına bağışta bulunabilecekler, isterlerse de bağışlarını paylaşım noktalarına ulaştırabilecekler. Biz bu şehirde geniş kitlelerle gönül bağlarını güçlendirmek için güzel bir adım attık. İnanıyorum ki hemşerilerimiz de destekleriyle bu kardeşlik köprüsünde yerlerini alacaklar. Şehir olarak güçlü birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla daha mutlu yarınlara ulaşacağız" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow