hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığ'da İtfaiye Haftası kutlandı

    Elazığda İtfaiye Haftası kutlandı
    expand

    Elazığ'da İtfaiye Haftası kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan BAY/ELAZIĞ,(DHA)-ELAZIĞ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve itfaiye personelini ağırladı.
    İtfaiye Haftası nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, itfaiye erlerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Şerifoğlları, itfaiye personelinin vatandaşın can ve mal güvenliği için her türlü felaket ve acil durumlarda canını siper ederek, zorlu şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığını söyledi. Şerifoğulları, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına yeri geldiğinde canını ortaya koymaktan çekinmeyen itfaiye birimimizin her açıdan güçlü olması bizim için son derece önemlidir. İtfaiye birimimiz donanım açısından son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. İtfaiye birimimizi daha da ileriye taşıyabilmek için gereken bütün adımları atacağız" dedi.
    Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ise yangın gibi afetler esnasında en kısa sürede olay yerine yetişerek, etkin müdahale için azami gayretle çalıştıklarını belirterek, 5 aylık dönemde toplam bin 683 yangına müdahale ettiklerini söyledi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow