hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığ'da sinyalizasyon uygulaması

    Elazığda sinyalizasyon uygulaması
    expand

    Elazığ'da sinyalizasyon uygulaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan  BAY/ELAZIĞ,(DHA)- ELAZIĞ Belediyesi tarafından kentin çeşitli caddelerinde sinyalizasyon ve yaya geçidi düzenlemesi yapıldı.

    Elazığ Belediyesi'nce şehir içi ulaşım sorunlarını rahatlatmaya yönelik başlatılan projeler sürüyor. Bu kapsamda, günde yaklaşık 70 bin aracın geçtiği İtfaiye Kavşağı'nda başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak sürücülere güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sağlandı. Şehrin, doğu bölgesiyle bağlantısını sağlayan ve Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu artan İtfaiye Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar tamamlayan Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, kavşakta geometrik düzenleme, sinyalizasyon sistemi ve yaya geçidi düzenlemesi yapıldı. 

    Elazığ Belediye Başkanı Şahin  Şerifoğulları, şehir içi ulaşımı rahatlatmak adına hızlı ve etkin çözümler üretme yolunda kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

    "Hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve kalitesini artırmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla gerçekleştiriyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi şehir içi trafik sorunlarına çözüm üretmek, sorunları asgari seviyeye indirmek önceliklerimiz arasında. Bu kapsamda 3 bulvar ve 3 ana caddenin bağlandığı İtfaiye Kavşağı’nda başlattığımız bir dizi yeni düzenleme çalışmalarımız tamamlandı. Artık bu bölgede trafik çok daha güvenli ve konforlu hale gelecek, maddi ve yaralamalı kazalar en düşük seviyeye inecek. Şehir genelinde birçok noktada ulaşım ile ilgili çalışma yapıyoruz. Seçim öncesi açıkladığımız ulaşım projelerimizle ilgili çok önemli mesafe kat ettik, bazılarını da tamamladık. İnşallah kısa sürede projelerimizin tamamını hayata geçirerek vatandaşlarımızın daha akıcı, daha güvenli ve daha konforlu bir şekilde ulaşım yapmalarına imkan sağlamış olacağız."

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow