hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığ'daki hayvanların umudu hastane

    Elazığdaki hayvanların umudu hastane
    expand

    Elazığ'daki hayvanların umudu hastane

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan BAY/ELAZIĞ,(DHA)- ELAZIĞ Belediyesi bünyesindeki Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi sokak hayvanlarının umudu oldu.
    Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi, müşahede, poliklinik, ameliyathane, röntgen, ultrasonografi ve yoğun bakım ünitesiyle Türkiye'nin en büyük ve donanımlı tesislerinden birisi olarak sokak hayvanlarına hizmet ediyor.
    Sokak hayvanlarının tedavisi için gerekli tüm donanımların olduğunu anlatan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Vesile Tutcugil, hastanede bütün hayvanların kısırlaştırma işlemi ve aşılama işlemlerinin yapıldığını söyledi. Tutcugil, bakımevindeki hayvanları alıp evinde sahiplenmek isteyenlerin olduğunu belirterek,  "Burada biz sahiplendirme işlemi de yapıyoruz. Eğer bir kedi veya bir köpek sahiplenmek istiyorsanız tüm aile bireylerinin bu konuda hem fikir olması gerekiyor. Çünkü alacağınız canlı sizinle bir ömür boyu yaşayacak ve hiç büyümeyen bir bebeğiniz olacak. Onunla gerçek manada ilgilenebileceğinize gerçekten inanıyorsanız o zaman almalısınız. Terk edilmek bütün canlılara aynı acıyı verir. Aldıktan sonra onunla bir ömür yaşayacağınızı asla unutmamalısınız" dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow