hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığlı şehit polis memuru Cihat Şahin anısına futbol turnuvası

    Elazığlı şehit polis memuru Cihat Şahin anısına futbol turnuvası
    expand

    Elazığlı şehit polis memuru Cihat Şahin anısına futbol turnuvası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ÇÖTELİ/ ELAZIĞ, (DHA)-ELAZIĞ Ceza İnfaz Kurumları tarafından Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütünün saldırısı sonucu 2021'de şehit düşen özel harekat polisi Cihat Şahin anısına futbol turnuvası düzenlendi.
    Elazığ Ceza İnfaz Kurumları tarafından, 2021'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Elazığlı Cihat Şahin anısına futbol turnuvası düzenlendi. 9 Mayıs'ta 15 takımla başlayan turnuvanın final müsabakasına Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Elazığ Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Taner Karacaoğlu, İl Müftüsü Selami Aydın, ceza infaz kurumları personelleri, şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Final maçının başlangıç vuruşunu ise şehidin oğlu Araf Tuna yaptı. Müsabakada 2-0'lık skorla 2 No'lu Ceza İnfaz Kurumu takımı galip geldi. Turnuvanın ardından şehidin babasına Kur'an-ı Kerim, çocuklarına ise çeşitli hediyeler verilirken turnuvayı kazanan takıma şehidin ailesi tarafından madalyaları takılarak kupa takdim edildi.
    Elazığ Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Taner Karacaoğlu, "Burada şehidimizin ailesini bir nebze de olsa mutlu etmek ve onu yad etmek adına bu turnuva düzenlendi. Arkadaşlarımız özveri ile bu turnuvayı düzenledi ve takımımız şampiyon oldu, çok mutluyuz. Şehidimizin ailesi bizim başımızın tacıdır, her zaman yanlarındayız. Ceza infaz kurumumuzda da kardeşi çalışmaktadır. Bu da bizi mutlu etmektedir. Turnuvaya katılım sağlayan tüm kurumlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Şehit Cihat Şahin'in babası Mehmet Şahin ise oğlunun anısına turnuvayı gerçekleştirenlere teşekkür etti.(DHA)
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow