hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evden çıkamayanların yardımına jandarma koşuyor

    Evden çıkamayanların yardımına jandarma koşuyor
    expand

    Evden çıkamayanların yardımına jandarma koşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ'da jandarma ekipleri, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşları tek tek ziyaret ederek maaşlarını ile bin liralık destek parasını teslim ederken market ve ilaç ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor.
    Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan Elazığ Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu, çalışmaları kapsamında Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsal kesimde yardım parasını ve maaşını çekemeyenlere maaşlarını çekip teslim etti. 
    Jandarma timleri kapı kapı gezerek engelli ve yaşlı vatandaşların ödemeleri yaparken merkeze bağlı Kuyulu köyünde ikamet eden Neşat Birkent (93) ve eşi Emine Birkent'in maaşlarını da verdi. Neşat Birkent, Mehmetçiğe teşekkürlerini sunarak, "Devletimizden, sayın valimizden jandarmamızdan Allah razı olsun. Mehmetçiğimiz kapımıza kadar getirdi. Allah yokluklarını vermesin” dedi.
    Jandarmalar ise maaşlarını ve yardım paralarını teslim ettiği vatandaşlara her zaman yanlarında olduklarını söyleyip başka ihtiyaçları olup olmadıklarını sorup ayrıldı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow