hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doktor Başkan Yakutiye'nin röntgenini çekti

    Doktor Başkan Yakutiyenin röntgenini çekti
    expand

    Doktor Başkan Yakutiye'nin röntgenini çekti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ERZURUM, (DHA)-ERZURUM'un merkez Yakutiye ilçesinin doktor Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ilçenin röntgenini çekerek önceliklerini tespit edeceklerini belirtti. Başkan Uçar, yaptığı incelemelerde halı saha, asfalt, düğün salonu, taziye evi ve çocuk oyun parkı taleplerinin öncelikli istekleri olduğunu belirledi
        Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Yakutiye Belediye Başkanı seçilen Dr. Mahmut Uçar, çalışmalarına hızlı başladı. Görevde olduğu sürede 44 mahallenin tamamını gezen Uçar, ilçenin röntgenini çekmeye başladı. İlçenin röntgenini çekerek öncelikle eksiklikleri tespit edeceklerini belirten Başkan Uçar, vatandaşların halı saha, asfalt, düğün salonu, taziye evi ve çocuk oyun parkı taleplerinin öncelikli istekleri olduğunu vurguladı. 
        Yakutiye bölgesinin günün her saatinde hareketli olduğunu belirten Mahmut Uçar, okulların açılmasıyla birlikte bu hareketliliğin daha da arttığına dikkat çekti. Özellikle temizlik konusunda yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Uçar, "İnşallah alacağımız tedbirlerle Yakutiyemizi hak ettiği ölçüde temiz ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Asfalt, karo, yeşil alanlar ve çocuk parkları gibi rutin hizmetler zaten bizim asli görevimiz. Bunların dışında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da en ücra köylerimizde varlığımızı hissettirecek, muhtarlarımızın da öncülüğüyle hemşehrilerimizin her zaman hizmetinde olacağız" dedi. 

    FOTOĞRAF
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow