hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saltukbey ortaokulu gönülden okuyor

    Saltukbey ortaokulu gönülden okuyor
    expand

    Saltukbey ortaokulu gönülden okuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ERZURUM (DHA)- Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezileri üzerinden yürütmüş olduğu Kitap Okuma Halkaları kapsamında, Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi'nin yapmış olduğu çalışmalar örnek olmaya devam ediyor. Saltukbey Ortaokulu oluşturmuş olduğu 18 Kitap Okuma Halkası ile şu an en az 106 öğrencinin ayda bir kitap okumasına doğrudan etki ediyor.

             Palandöken Gençlik Merkezi Kitap Okuma Halkaları Koordinatörü Tuncay Altunok, gençlerin sosyal, kültürel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kitap okuma alışkanlığı edinmesi ve kitaba kolay erişimleri için bakanlığın sunmuş olduğu imkânları gençlerin ayağına kadar götürmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Altunok, Saltukbey Orta Okulu Müdürü Hulusi Polat ve öğretmenlerinden Hüseyin Yolcu, Tuğba Pekgöz, Neslihan Sevil, Sıddık Küçükyıldız, Esma Uzala'ya Kitap Okuma Halkalarının oluşturulması ve gerekli takibin sürdürülmesinde göstermiş oldukları özverileri çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

             Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok, "Şehrimize yeni kitap dostları kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz, Şu an okumalarına devam eden  40 Kitap Halkamız elimizde bulunan 96 farklı kaynaktan beslenmeye devam ediyor. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" dedi.

             Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve Gençlik Merkezlerinde yapılan çalışmaların toplumun her kesimine hitap ettiğini belirterek bu gibi faaliyetlerin, ufku açık gençlerin becerileri ve yetenekleri doğrultusunda faydalı birer birey olmasına katkı sağladığını vurguladı.

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow