hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uzundere'de futbol turnuvasının şampiyonuna havai fişekli kutlama

    Uzunderede futbol turnuvasının şampiyonuna havai fişekli kutlama
    expand

    Uzundere'de futbol turnuvasının şampiyonuna havai fişekli kutlama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ERZURUM, (DHA)-ERZURUM'un Uzundere İlçesi'nde Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon olan Çamlıyamaç Mahallesi, havai fişekli kutlama yaptı.
        Uzundere Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasına 11 mahalle takımı katıldı. İlçe merkezindeki sahada zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda Çamlıyamaç Mahallesi ile Balıklı Mahallesi finale kaldı. Kaymakam Hakan Şeker, Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak ile vatandaşların izlediği maçta rakibini 2-0 mağlup eden Çamlıyamaç şampiyon oldu. Balıklı Mahallesi'nin ikinci olduğu turnuvada üçüncülüğü ise özel bir sürücü kursu elde etti. 
        Kaymakam Şeker ile Belediye Başkanı Aktoprak'ın kupa ve madalya verdiği şampiyon Çamlıyamaç'ın futbolcuları saha içinde müzik eşliğinde oynayarak ilk kutlamayı yaptı. Daha sonra ilçe merkezinde şampiyon takım onuruna havaif fişekler patladı. Şampiyonun kutlamaları ilçe merkezinde araç konvoyuyla sona erdi. 
        Kaymakam Hakan Şeker ile Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, turnuvaya katılan takımları tebrik etti. Şeker ve Aktoprak, düzenlenen turnuvanın ilçede halkın kaynayması birlik ve beraberliği açısından önemine dikkat çekti.

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow