hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet Bayramı'nda Candan Erçetin konseri

    Cumhuriyet Bayramında Candan Erçetin konseri
    expand

    Cumhuriyet Bayramı'nda Candan Erçetin konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Candan Erçetin sahne aldı.
    Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde Candan Erçetin, vatandaşlarla bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran vatandaşlar, Candan Erçetin'in performansı ile unutulmaz bir gece yaşadı. Konser öncesi Eskişehirli DJ Grubu Bassca konser alanını dolduran Eskişehirlileri hareketli şarkılarıyla coşturdu. Büyükşehir Belediyesi ayrıca kent merkezi dışında yaşayan ve konsere katılmak isteyen vatandaşlar için Seyitgazi, Han, Mihalıççık, Alpu ve Mahmudiye'den ücretsiz ulaşım desteği sağladı.  
    Konser sonunda sahneye çıkan ve Candan Erçetin'e teşekkür eden Başkan Büyükerşen “Atatürkçü hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin 96'ıncı yıl dönümü hepimize kutlu olsun. Geçtiğimiz yıl tamamladığımız bu meydana adını sizler vermiş Cumhuriyet Meydanı demiştiniz. Bu yıl da cumhuriyet sevdalısı, adı gibi kendisi de candan olan çok kıymetli bir sanatçıyı sizlerle buluşturduk" dedi. 
    Konser sonunda on binlerce cumhuriyet sevdalısı Memleketim şarkısını hep bir ağızdan seslendirirken, havai fişek gösterisi yapıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow