hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eskişehir Gıda Fuarı yarın açılıyor

    Eskişehir Gıda Fuarı yarın açılıyor
    expand

    Eskişehir Gıda Fuarı yarın açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, hazırlanan 'Eskişehir Gıda 2019',  ETO-TÜYAP Fuar Merkezi'nde yarın açılıyor.
    Eskişehir Kitap, Eskişehir Ev'leniyoruz, Mobilya, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarlarının ardından, ETO - TÜYAP Fuar Merkezi'nde bu yıl ilki düzenlenecek olan Eskişehir Gıda Fuarı, 18 Nisan'da ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Her türlü yiyecek içecek ürünleri, endüstriyel mutfak ekipmanları ile HORECA ve EDT sektörünün, gıda toptancılarının, aşçıların, satın alma yetkililerinin, otel ve restoran yöneticilerinin bir araya geleceği bu fuarın gıda sektörüne önemli katkılar sağlaması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması hedefleniyor.
    22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER) üyesi aşçıları tarafından fuar süresince her gün farklı bir İç Anadolu ilinin özel lezzetlerini fuar alanında oluşturulan 'Gastronomi Mutfağı Özel Alanı'nda ilgililer ile buluşturacak. İkram ve ağırlama sektörü, endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları, hijyen ekipmanları ve ambalaj malzemeleri satışını gerçekleştiren firmalar Eskişehir Gıda Fuarında yerini alıyor. Eskişehir'in yanı sıra, Kütahya, Bilecik, Afyon, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce, Uşak, Konya, Isparta gibi çevre illerdeki gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, fuarda ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri ve toptancıları, otel yöneticileri, kamuya ait sosyal tesislerin yöneticileri, aşçılar, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticilerini sektördeki yenilikleri takip etmeleri amacıyla katılımcı firmalarla buluşturacak.
    Eskişehir Gıda Fuarı'nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara workshoplar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçılarının yer alacağı fuarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek.
    Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Eskişehir Gıda 2019, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 18-20 Nisan tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 21 Nisan Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow