hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fuat Çapa: Gelecek ne gösterecek hepimiz göreceğiz

    Fuat Çapa: Gelecek ne gösterecek hepimiz göreceğiz
    expand

    Fuat Çapa: Gelecek ne gösterecek hepimiz göreceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engin ÖZMEN - Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR (DHA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hikayesi bol bir sezon geçirdiklerini ve önlerinde bir kongre süreci olduğunu ifade ederek, “Kongre var, bakalım kimler gelecek? Gelen kişiler bizle çalışmak isteyecek mi? Biz aynı sezonu ne yaşamak isteriz, ne de Eskişehirspor’a yaşatmak isteriz” dedi.
    Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat Çapa, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı Porsuk Konukevi’ndeki iftar yemeğine Çapa’nın yanı sıra sportif direktör Ayhan Taşkınlar ile gazeteciler katıldı. Yemeğin ardından konuşan Fuat Çapa, hikayesi bol bir sezon geçirmelerine rağmen takımın ligde kalmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sezon içerisinde futbol dışında başka konularla da uğraşmak zorunda kaldığını anlatan Çapa, “Bu sezona birlikte veda etmek için bir araya geldik. Aslında yaşananları basın olarak sizle birlikte gördük. Bizlere de bu anlamda destek oldunuz. Hikayesi bol olan bir sezondu. Her maçın bir hikayesi var denir ama bizim her günümüzün bir hikayesi vardı. Zor ama mutlu sonuca ulaşmış bir Eskişehirspor var. Sezon içerisinde bende başka şeylerle uğraşmak istemedim. Sadece saha içerisiyle uğraşmak istedim ama orada kimse olmadığı zaman, kimse kapıdan geçmediği zaman birinin uğraşması gerekiyordu. Uğraşanlarda buradaki arkadaşlardı, Eskişehirspor sevdalılarıydı. Ümit ederim ki gelecek Eskişehirspor adına güze olsun. Hepimizin gönlünde kalbinde yatan bu. Eskişehirspor ne kadar iyi noktalara gelirse biz o kadar mutlu oluruz. Futbol ortamı bu, gelecek ne gösterecek hepimiz göreceğiz” dedi.
    SÖZLEŞMESİ AY SONU BİTİYOR
    Gazetecilerin veda buluşması olup olmadığını sorması üzerine konuşan Çapa, “Sezon bitti, sözleşmemiz de 30 Mayıs tarihinde bitiyor. Biz gelecek yılla ilgili şu anda, şunu yaparız, bunu yaparız diyecek konumda değiliz. Önümüzde bir kongre var. Biz burada olsak da olmasak da duygu ve düşüncelerimizi her zaman Eskişehirspor ile hazırız. Kongre var, bakalım kimler gelecek? Gelen kişiler bizle çalışmak isteyecek mi? Biz aynı sezonu ne yaşamak isteriz, ne de Eskişehirspor’a yaşatmak isteriz” şeklinde konuştu.
    Sezon içerisinde başka takımlardan teklifler geldiğini kaydeden Fuat Çapa, “Ben bu sezon sonuna kadar Eskişehirspor dışında bir şey düşünmedim. Herhangi bir şey de kafamdan geçirmedim. Teklifler olmadı mı? Oldu. Zaman zaman bizden değil ama diğer taraflardan basına ulaştı o bilgiler. Biz buraya onur mücadelesi vererek geldik, sezon başında bir söz vermiştik. ‘Ne olursa olsun bu sezonu burada biteceğiz’ diye. Yolda bırakmak bizim ne duruşumuza ne de kişiliğimize yakışır” diye konuştu.

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
    - Çapa’nın açıklamaları

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow