hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadın üreticilerden organik pazar

    Kadın üreticilerden organik pazar
    expand

    Kadın üreticilerden organik pazar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- TEPEBAŞI Belediyesi'nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası her Cumartesi günü Batıkent Mahallesi'nde kuruluyor.
    Hayata geçirdiği proje ve çalışmalar ile üretici kadınlara destek olmayı sürdüren Tepebaşı Belediyesi, Kadın Üretici Ürün Satış Noktası'nı 5 gün önce Batıkent Belde Evi bahçesinde hazırlanan alanda yoğun bir kalabalığın katılımıyla hizmete açmıştı. Kızılinler, Çukurhisar, Çalkara, Satılmışoğlu, Keskin, Cumhuriyet, Sakintepe, Yukarısöğütönü, Uludere, Uluönder ve Ertuğrulgazi mahallelerinde ikamet eden 30 kadının el emeği ve tamamen doğal olan ürünler arasında; hamur işi, salça, turşu, reçel, kurutulmuş sebzeler, makarna, mantı, tarhana, tatlı, ev yemekleri, meyve, sebze, el işi, çeyizlik ve örgü gibi ürünler bulunuyor. 
    Mahalle sakini kadınların ürettikleri bu el emeği ürünler, her Cumartesi günü sabah saat 10.00'dan itibaren gün boyunca Batıkent Belde Evi bahçesinde Eskişehirlilerle buluşacak.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow