hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Odunpazarı'nda bahar coşkusu

    Odunpazarında bahar coşkusu
    expand

    Odunpazarı'nda bahar coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, Nisan ayında yine sanatseverlerle buluşacak.
    Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kapsayan konserler, dans gösterileri ve koro konserleri bulunuyor. İlk olarak 13 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'da Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ve Modern Dans Topluluğu tarafından eğitmen Ceren Seda'nın hazırladığı 'Dans Şöleni' izleyici ile buluşacak. 17 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'da ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü enstrüman öğrencilerinin yıl sonu gösterisi gerçekleştirilecek. Şefliğini Ergün Elibaş'ın yaptığı 'Aile Korosu' konseri ise 21 Nisan Pazar günü 20.00'da sanatseverler ile buluşacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ise 23 Nisan Salı günü saat 20.00'da eğitmen Gönül Onar tarafından hazırlanan “23 Nisan Çocukları ve Çocuk Şenliği" eşliğinde çocukların bayramı coşkuyla kutlanacak.
    Nisan ayının son günlerinde ise Şefliğini Kenan Pekgöz'ün yaptığı Türk Halk Müziği Koro ve Solo Konseri 26 Nisan Cuma günü saat 20.00'da gerçekleştirilecek. 27 Nisan Cumartesi günü ise Eğitmen Oktay Şahin tarafından hazırlanan Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun “Yöre Yöre Anadoluö isimli gösterisi sahnelenecek. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow