hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Odunpazarı’nda yeşil alan çalışmaları sürüyor

    Odunpazarı’nda yeşil alan çalışmaları sürüyor
    expand

    Odunpazarı’nda yeşil alan çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR’DE Odunpazarı Belediyesi yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talep ve beklentilerini de dikkate alan Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu doğrultuda yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Vişnelik Mahallesi TEE Parkı ve Göztepe Mahallesi Bademlik Parkı’nı tamamen yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’nde yer alan Memiş Dede Parkı, Vişnelik Mahallesi Şehit Tuncer Soner Dağ Parkı ve Kurtuluş Mahallesi Şehit Şükrü Mutluoğlu Parkı başta olmak üzere birçok mahallede ıslah çalışmaları yapıyor. Bir taraftan ağaçlandırma çalışmalarını da sürdüren ekipler, bu kapsamda, 75’inci Yıl Mahallesi’nde toplamda 73 bin 475 m² ağaçlandırma çalışması yaptı.

    ORHANGAZİ MAHALLESİNE YENİ PARK

    Ekipler, ıslah çalışmalarıyla birlikte yeni park yapım faaliyetlerine de devam ediyor. Ekipler son olarak, Orhangazi Mahallesi Akarçay Sokağa yeni bir park yaptı. Yeni parkta çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, kentsel mobilyalar ve fitness alanı bulunuyor. 75’inci Yıl Mahallesi Ümit Yaşar Oğuzcan Sokağa da yeni bir park yapmak için kolları sıvayan ekipler, bu parkın çalışmalarını yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, mahallelerde vatandaşların talep ve beklentileri doğrultusunda; park, yeşil alan, ağaçlandırma alanları, spor ve çocuk oyun alanı çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Ekipler, bu çalışmalar ile sağlıklı, çağdaş ve daha yeşil bir Odunpazarı oluşturmayı hedeflendiklerinin altını çizdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow