hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çakacak, Denizli Ticaret Odası heyetini kabul etti

    Vali Çakacak, Denizli Ticaret Odası heyetini kabul etti
    expand

    Vali Çakacak, Denizli Ticaret Odası heyetini kabul etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

    Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen’i ve beraberindeki heyeti Eskişehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, bu tür gerçekleştirilen ziyaretlerin iller arasındaki iş birliğini daha çok geliştireceğini söyledi. İç Anadolu’nun parlayan yıldızı olan ilimizin; bilim, sanayi, ticaret, sanat ve kültür şehri olarak ön plâna çıktığını belirten Vali Çakacak, sohbet havasında geçen ziyarette, “Eskişehir’imiz her geçen gün büyümeye, vizyon ve dev projeleriyle daha modern, daha müreffeh bir şehir olmaya hızla devam etmektedir” dedi.  Eskişehir’in ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına yön veren önemli sanayi kuruluşlarının ilimizde yer aldığına dikkat çeken Vali Çakacak, “Eskişehir, ülkemizde hem üretim hem de ulaşım ağları açısından raylı sistemler sektörünün başlıca merkezlerinden birisidir. Türkiye’nin uçak motoru parçaları ve dizel lokomotif üreten fabrikaları Eskişehir’de bulunmaktadır.” diye konuştu. 

    Eskişehir’i çok beğendiklerini söyleyen DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen ise, Denizli’nin sosyo-ekonomik dinamiklerini ve potansiyellerini arttıracak projelere Denizli Ticaret Odası olarak ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.  Ülkemizin ekonomik ve sosyal yapılanmasında yenilikçi ve katılımcı yaklaşım anlayışı sergilediklerini aktaran DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen, Eskişehir’de kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra, önemli sanayi tesislerinde incelemede bulunacaklarını ve Eskişehir’deki ticari ve sanayi gelişmeleri yakından takip etmek istediklerini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow