hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çakacak, Günyüzü ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

    Vali Çakacak, Günyüzü ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi
    expand

    Vali Çakacak, Günyüzü ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, Günyüzü Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen ‘muhtarlar toplantısı’na başkanlık etti.

    Muhtarların taleplerini dinleyen Vali Çakacak, “Bizler, bu millete hizmet etmek için görevlendirildik. Vatandaşlarımıza karşı yükümlü olduğumuz görevlerimiz var. Bunların en başında da ulaşılabilir olmak geliyor. Bu yüzden muhtarlarımızın talepleri bizim için her zaman önemlidir. Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallede bir sıkıntısı veya bir sorunu varsa, muhtarlarımız bunu ilgili kurumlara iletmektedir. Bizde bu istekleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

    Vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Vali Çakacak, muhtarlardan gelen talep ve şikâyetleri toplantıda yer alan ilgili kurum müdürlerine hemen ileterek, inceleme yapılmasını, talep ve şikâyetlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istedi. Vali Çakacak, konuşmasını muhtarların yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak bitirdi. Vali Çakacak’a bu ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Tarım ve Orman Müdürü Dr. Emine Sever, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Tatlısu ve ilgililer eşlik etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow