hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Gül, nikah şahitliği yaptı

    Bakan Gül, nikah şahitliği yaptı
    expand

    Bakan Gül, nikah şahitliği yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEPLİ işadamı Ekrem ve Ayşe Algan çiftinin oğlu Halaf Algan, Sıddık ve Yasemin Yıldız çiftinin kızı Bahar’la dünya evine girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı nikâha Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile birlikte iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 15 kişi şahitlik yaptı.

    Halaf Algan, Bahar Yıldız’la hayatını bir otelde düzenlenen düğünle birleştirdi. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine genç çiftin evliliklerine şahitlik yapan iş ve sanayi dünyasının yanı sıra siyasetin önde gelen isimleri oldu.

    Evliliğe merhaba diyen çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel ile siyasetçi ve işadamları şahitlik yaptı.

    Geline nikah cüzdanını vererek kalabalığa konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Her zaman böyle güzel mutluluklarla başlayan güzel bir ömür,  bir yastıkta kocadıkları güzel mutlu bir aile diliyoruz. Aile kurumu ülkemizin, milletimizin en temel taşı. Nikahınızı kıyan da çok değerli kurucu aile bakanımız. Ailenin ne anlama geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizim de duamız dileğimiz çok güzel çocuklar, hayırlı salih, saliha evlatların dünyaya gelmesi. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin genç çifte mutluluklar dileyerek, "Güçlü bir aile kuruldu. Güçlü bir millet için güçlü bir aile lazım. Güçlü aile için nikahımızı kıydık. Uzun ince bir yola çıkıyorsunuz. Yolunuz açık olsun, Aranızdaki rahmet ülfet, muhabbet hiç eksilmesin. Aranızdaki sevgi, saygı, sorumluluk sadakat hiç bitmesin. Yüce mevlam size salih evlatlar versin" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow