hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fadıloğlu, koltuğunu Elifsu'ya bıraktı

    Fadıloğlu, koltuğunu Elifsuya bıraktı
    expand

    Fadıloğlu, koltuğunu Elifsu'ya bıraktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun makam koltuğuna temsili olarak Vali Erdal Ata İlkokulu öğrencisi Elifsu Geliş oturdu.

    Şehitkamil Belediyesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili görev değişimi yaşandı. Şehitkamil Belediye Başkanlığı koltuğunu Vali Erdal Ata İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Elifsu Geliş devraldı. Elifsu Geliş, annesi Emine Geliş ve abisi Berat Geliş’i makamında ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konukları ile yakından ilgilendi.

    Makamını 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde temsili olarak Elifsu Geliş’e bırakan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Elif kızımıza koltuğu teslim ettik. Geleceğimizin teminatı yavrularımız, gençlerimiz inşallah bizden sonra bu koltuklarda milletimize hizmet edecekler. İnşallah yavrularımızın başarılı bir eğitim hayatı olur. Ondan sonraki süreçte de vatana ve millete hayırlı birey olarak millete hizmet etme imkanı bulurlar. Bugün Elifsu Hanım Başkan, bizler de onun yanındayız. Onun vermiş olduğu direktifleri yerine getiriyoruz. Bugün başkanlık görevini Elifsu'ya teslim ettik" şeklinde konuştu.

    Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevini devralan Elifsu Geliş, ilk olarak yetim ailelere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Fadıloğlu'na teşekkür etti. Temsili başkan Elifsu Geliş, “Bugün Belediye Başkanı olarak Şehitkamil bölgesindeki herkesi mutlu etmek istiyorum" dedi.

    Koltuğu tekrar devralan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına Elifsu ve abisi Berat Geliş’e çeşitli hediyeler verdi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow