hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep basının mutlu günü

    Gaziantep basının mutlu günü
    expand

    Gaziantep basının mutlu günü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Güneş Gazetesi Spor Müdürü Ali Budak ile Oluşum Gazetesi Muhabiri Sibel Acar düzenlenen düğün töreni ile bir ömür mutluluğa evet dediler.

    Hüseyin ve Emine çiftçinin yakışıklı oğlu Ali Budak hayatını İbrahim Halil ve Nihal çiftinin güzel kızı Sibel Acar ile Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlen nikah töreninde birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay,  Av. Ferit Karaoğlu, Mali Müşavir Bülent Konca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Recep Tekcan yaptı. Törende çifti, sevenleri de yalnız bırakmadı.

    AİLE CÜZDANINI VALİ GÜL VERDİ

    Geline nikah cüzdanını veren Vali Gül, “Hep beraber gençlerin nikahına şahitlik ettik. Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin. Yeni başladıkları yolda iyi günleri de kötü günleri de olacak. Allah inşallah kendi çocuklarının nikahlarını görmeyi nasip etsin. Aile cüzdanını arandığında bulunması için gelin hanıma vermeden önce damadımıza itaat et rahat et diyorum” dedi.

    ÖNCE NİKAH SONRA DÜĞÜN

    Nikah töreninin ardından genç çift düğün için Grand Park Düğün Salonu’na geçti. Kendileri için hazırlanan salona alkışlar eşliğinde giren çift ilk dansını gerçekleştirdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde genç çifti meslektaşları da yalnız bırakmadı. Kimi zaman halay çeken davetlilere, davul-zurnalar da eşlik etti. Çiftlerin ailesi gece boyunca kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow