hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep'te 350 çocuğa Beşiktaş forması

    Gaziantepte 350 çocuğa Beşiktaş forması
    expand

    Gaziantep'te 350 çocuğa Beşiktaş forması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - BEŞİKTAŞ JK Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aydoğdu, Beşiktaş JK Kulübü Başkanı Fikret Orman öncülüğünde başlatılan ‘Bir Milyon Çocuğa Forma’ projesi kapsamında Gaziantep’in Yavuzeli, Karkamış ve Oğuzeli ilçelerinde 350 forma hediye ederek hedeflerine ulaştı.

    Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Özkale tarafından projenin son durağı olan Gaziantep’te karşılanan Aydoğdu, “Çocuklara yönelik yapılan her organizasyonda öncü bir kulübüz. Bu gibi projelerin karşılığını aldığımızı görmek bize büyük mutluluk veriyor. Belki bugün bu proje sona erdi ama bundan sonra daha yenileri de katlanarak gelecek" diye konuştu.

    Beşiktaş'ın eski futbolcularından Mehmet Akgün’ün de katıldığı organizasyonda, etkinliğin sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

    Öte yandan Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Aydoğdu ve Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Özkale, Oğuzeli Kaymakamı Batuhan Bingöl’ü makamında ziyaret etti ve isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

    Aydoğdu, Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği üyelerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine de katıldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow