hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep'te, sanal oyun turnuvası ödül töreni

    Gaziantepte, sanal oyun turnuvası ödül töreni
    expand

    Gaziantep'te, sanal oyun turnuvası ödül töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir GÜNEŞ/GAZİANTEP,(DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Elektronik Sporlar Topluluğu iş birliğinde Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde gençlerin sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmesi amacıyla organize edilen PES 2020 Turnuvası için ödül töreni düzenlendi.
    Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu iş birliğinde organize ettiği PES 2020 Turnuvası’nda 455 kişi içerisinden derece alarak başarı sağlayan yarışmacılar için Büyükşehir Belediyesi binası önünde ödül töreni gerçekleştirdi. Turnuvada finale kalan 8 sporcuya bisiklet hediye edildi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1’incilik kürsüsüne oturan Kubilay Hallaç, 2’nci Kayra Özçalışkan ve 3’üncü Hasan Bakkaloğlu’na kupalarını verdi. 
    Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Pandemiden kurtulmak ve sağlıklı ortama geçmeyi hepimiz istiyoruz. Ancak bir taraftan da hayatımızı önlemler eşliğinde devam ettirmemiz gerekiyor. Spor Kenti Gaziantep’te sporun her çeşidini desteklemek için yoğun gayret gösteriyoruz. Gençlerimize baktığımız zaman gözlerinde büyük bir aşk var. Kalplerinde büyük bir heyecan var. Bunu görebiliyoruz. Geleceğimiz gençlerimizle emin ellerde. Sporun her dalıyla gençlerimize ulaşmak istiyoruz. Onların bilgi ve becerilerine ilişkin taramalar yaparak ideal olan spor dalına yönlendirme çabası içerisindeyiz. Bugün kentin her ilçesinde yaptığımız yüzme havuzlarıi kapalı spor salanları aracılığıyla gençlerimize spor yapma fırsatı veriyoruz” dedi.
    Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ise, gerçekleştirdikleri turnuva ile ulusal ve uluslararası alana yayılmasına yönelik istek ve talepler aldıklarını ifade ederek, turnuvanın sürdürülebilirliğine ilişkin çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
    Ödül töreninin ardından günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, derece alan yarışmacılarla fotoğraf çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow