hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    GGC'de görev dağılımı yapıldı

    GGCde görev dağılımı yapıldı
    expand

    GGC'de görev dağılımı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti'nde 27. Olağan Genel Kurul ile seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. İbrahim Ay'ın oybirliği ile başkan seçildiği toplantıda , görev dağılımı da yapıldı.

    İlk toplantısında görev dağılımını yapan Gaziantep basınının amiral gemisi GGC’nin dümenine yeniden Başkan İbrahim Ay geçti. Ay, "Ustalık dönemimizde üyelerimizin ve Gaziantep basınının daha iyi standartlara kavuşması için çalışacağız" dedi.

    Cumartesi günü yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede göreve seçilen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda; ilk olarak yönetim kurulu oy birliği ile İbrahim Ay'ın GGC'nin yeniden başkanlığına karar verdi. Ayrıca yeni dönemde başkan yardımcılıklarına Hasan Kırmızıtaş ve Mehmet Boncuk, Genel Sekreterlik görevine İsmail Şahin, muhasip üyeliğe ise Galip Ünlükara getirildi.

    Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen GGC Başkanı İbrahim Ay, "Kongremizde üyelerimizin desteğiyle yeniden göreve seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak, bu kongre aynı zamanda omuzlarımızdaki yükü de arttırdı. Bizler omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız ve bunun için çalışmalarımıza hemen başladık. Gaziantep basınının amiral gemisi olan GGC'nin çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Tüm üyelerimiz ile birlikte ortak akıl anlayışı içerisinde hareket ederek dolu dolu bir üç yıl geçireceğiz. Bu üç yıllık dönemde başta yeni konut projemiz, cemiyetimize yeni bir hizmet ve lokal binası, mesleki atölyeler ve üyelerimize vaat ettiğimiz destekler konusunda yoğun şekilde çalışacağız. Gece gündüz demeden 3 yıl boyunca 'Ben' değil 'Biz' anlayışıyla bizlere teveccüh gösteren üyelerimize layık olmak için çabalayacağız" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow