hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbrahimli Spor Merkezinden binlerce kişi yararlanıyor

    İbrahimli Spor Merkezinden binlerce kişi yararlanıyor
    expand

    İbrahimli Spor Merkezinden binlerce kişi yararlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - ŞEHİTKAMİL Belediyesinin kısa süre önce hizmete açtığı İbrahimli Spor Merkezi'nde binlerce vatandaş, yaşam boyu spor faaliyetlerine katılıyor.

    Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımımı tamamlan ve Mart ayında sporseverlerin hizmetine sunulan İbrahimli Spor Merkezi'nden kısa sürede 3 binin üzerinde üye kayıt işlemlerini gerçekleştirerek branşlara özgü faaliyetlerden yararlandı. Fitness  salonları, temel cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları salonu, pilates salonu, basketbol sahası, badminton kortları, masa tenisi oyun alanı, satranç oyun alanlarının yer aldığı spor merkezinde çalışmalar, haftanın 7 günü aralıksız olarak sürdürülüyor. Herkes için 'yaşam boyu spor' faaliyetlerine büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, özelikle minik yaştaki öğrencilerin sürdürülebilir spor alışkanlığı kazanmaları, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklardan uzak kalmaları konusunda uzman eğitmenler nezaretinde çalışmalara imza atıyor.

    İbrahimli Spor Merkezi'nde 4 yaşından, yetişkin yaş gruplarına kadar binlerce kişiyi sportif faaliyetlerle buluşturduklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şöyle dedi:

    "Mart ayı içerisinde sporseverlerin hizmetine sunduğumuz İbrahimli Spor Merkezi'nde kısa bir sürede binlerce vatandaşımızı spor faaliyetleriyle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. İbrahimli Spor Merkezi'mizde, diğer tüm spor merkezilerimiz ve salonlarımızda olduğu gibi haftanın 7 günü, günde 16 saat esasına göre çalışmalar sürdürülüyor. Yetişkinlere yönelik fitness, step, aerobik, pilates ve zumba branşı çalışmalarında katılımcı tüm üyelerimizi daha hareketli ve daha zinde bir yaşama teşvik ediyoruz. Basketbol, badminton, temel cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları branş eğitimleriyle çocuklarımızın ve gençlerimizin temel motor becerilerini geliştirilmesine ve ekran başından uzaklaşarak akranlarıyla sosyalleşmelerine olanak sağlıyoruz. İbrahimli Spor Merkezimiz, okullarımızda yürütülen sportif faaliyetlere de destek veriyor. İmkanlarımızın el verdiği ölçüde okul takımlarımız, branşa özgü çalışmalarını spor salonumuzda gerçekleştirebiliyor. Sportif faaliyetlere katılan tüm vatandaşlarımıza ve sporcularımıza bu vesile ile sağlık ve başarı dolu günler diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow