hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İslahiye, PTT ye gelenler boş döndü

    İslahiye, PTT ye gelenler boş döndü
    expand

    İslahiye, PTT ye gelenler boş döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenecek paranın evlerine geleceğinden habersiz olan vatandaşlar PTT'ye gelmeye devam etti.  

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenecek 1000 TL yardım parası 1 Nisan itibari ile ödenmeye başlandı.  PTT önlerinde sıra bekleyenlerin sosyal mesafeyi korumaması üzerine yardımların evlere ulaştırılacağı açıklandı. Karardan habersiz olan bazı ihtiyaç sahipleri sabah mesai başlamasıyla birlikte yağan yağmura rağmen PTT önüne gelmeye devam etti. PTT önünde sosyal mesafenin korunmaması ve uyarılara rağmen ayrılmayan vatandaşlara Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Deveci uyarıda bulundu. Deveci, "Yardım paralarınız evlerinize gelecek. Allah rızası için evlerinize gidin, sosyal mesafeyi bile korumuyorsunuz" diyerek ikna etmeye çalıştı.

    PTT yetkilileri de bekleyen vatandaşlara paraların polis, jandarma ve PTT görevlileri tarafından evlerine getireleceğini söyledi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow