hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İslahiye'deki spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi

    İslahiyedeki spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi
    expand

    İslahiye'deki spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP Valisi Davut Gül, ‘Spor şehri Gaziantep' projesiyle okul spor kulüpleri arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara törenle ödüllerini verdi.

    İslahiye Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine, Vali Davut Gül, İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, GAÜN İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Haci Mustafa Paksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Çiftçi, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve sporcular katıldı.

    Törenin açılışında konuşan Vali Gül her öğrencinin mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini ifade ederek, "Amacımız öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif anlamda da yeteneklerini ortaya çıkartarak bu yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamaktır. Her bir öğrencimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeli. Bunların mümkünse yüzde yirmisinin lisanslı sporcu olmalarını istiyoruz. 50 lisanslı sporcu sayısına ulaşan kulüplerimize maddi destek vereceğiz” dedi.

    Konuşmaların ardından 54 kulüpte bin 229 lisanslı sporcunun katıldığı yarışmalarda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow