Islahiye haberleri
Vali Gül'den Kaymakamlara 'hayırlı olsun' ziyareti

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP Valisi Davut Gül, İslahiye ve Nurdağı İlçelerine yeni atanarak göreve başlayan kaymakamlara 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Vali Davut Gül,İl Jandarma Komutanı Tüğgenaral Hidayet Arıkan ile birlikteki ziyareti sırasında İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu,Belediye Başkanı Kemal Vural,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Beyazköse,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Kökce,daire amirleri ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.Kaymakam Mustafa Anteplioğlu'na görevinde başarılar diledi.
Vali Gül ve beraberindekiler daha sonra Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.