hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılınç'a yeni görev

    Kılınça yeni görev
    expand

    Kılınç'a yeni görev

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZANTEP, (DHA) - OKULLARDA Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine Hasan Hüseyin Kılınç atandı.

    Uzun yıllardır taekwondo antrenörü olarak görev yapan ve yüzlerce taekwondo sporcusunun yetişmesinde emeği bulunan Hasan Hüseyin Kılınç, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine getirildi. Kılınç başkanlığında oluşturulan Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep yönetimi ilk toplantısını yaparak, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımı ile yeni hedeflerin de belirlendiğini anlatan Kılınç, "Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz toplantılarla 2020 yılı hedeflerimizi ve işbirliği yapacağımız kurumları belirleyeceğiz" dedi.

    Spor Şehri Gaziantep kavramının çok değerli olduğuna dikkat çeken Kılınç, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı olarak Gaziantep'te önemli projeler gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow