hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehitkamil’den 3 bin 323 kişiye aile danışmanlığı hizmeti

    Şehitkamil’den 3 bin 323 kişiye aile danışmanlığı hizmeti
    expand

    Şehitkamil’den 3 bin 323 kişiye aile danışmanlığı hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - ŞEHİTKAMİL Belediyesi tarafından sağlanan ‘aile danışmanlığı’ eğitimleri kapsamında son bir yılda 993 aileye birebir aile içi iletişim eğitimi verilirken, 2 bin 330 kişiye de toplu seminerlerle eğitimler verildi.

    Şehitkamil Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu Aile Danışmanlığı birimiyle aile içi iletişim konusunda vatandaşlara hizmet sunuyor. 2010 yılında hayata geçirilen ‘aile danışmanlığı’ birimi sayesinde bugüne kadar on binlerce kişiye aile içi iletişim hizmeti sundu. Son bir içerisinde 993 aileye birebir aile içi iletişim eğitimi verilirken, 2 bin 330 vatandaşa ise toplu seminerlerle eğitimler verildi.

    Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanı Aslı Aktanoğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, 2010 yılından bu yana vatandaşlarımıza aile danışmanlığı eğitimi veriyoruz. Son bir yıl içerisinde 993 ailemiz ile birebir görüşmeler yapılarak, aile danışmanlığı hizmeti sunduk. Aynı zamanda 2 bin 330 vatandaşımıza da toplu seminerlerle aile içi iletişim, çocuğun yetiştirilmesinde anne ve babanın rolü, eş olma bilinci ve biz olma bilinci konularında toplu seminerlerimizi yaptık. 2010 yılından bugüne kadar 7 bin 360 aileyle birebir görüşmeler yaptık. Aynı zamanda 18 bin 761 kişiye ise seminerlerimizle aile danışmanlığı hizmetimizi sunarken, toplamda, 26 bin 121 kişiye ulaştık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow